Rhythmic Movement Training International

Wat is reflexintegratie? Wat heeft dit te maken met onze ontwikkeling? Onderstaande cursieve teksten komen van de site van RMTi, klik door voor meer informatie of maak een afspraak bij Beweeg en Straal om de integratie van de reflexen te laten screenen.

"Het menselijk lichaam kent een enorme hoeveelheid aan reflexmatige bewegingen, die ieder een specifieke functie hebben en in bepaalde periodes ontstaan, actief worden, weer geïntegreerd op de achtergrond verdwijnen en complexe reflexpatronen ondersteunen. MNRI onderzoekt en integreert reflexen die niet meer actief horen te zijn, zodat een volgende stap in de ontwikkeling mogelijk wordt."

"Rhythmic Movement Training International is een op beweging gebaseerde reflex integratie methode. In deze methode wordt gebruik gemaakt van ontwikkelingsgerichte bewegingen (de Rhythmic Movements ) en zachte isometrische druk voor het creëren van lichaamsbewustzijn. Dit vormt de basis voor de aanleg en het versterken van de fundering die nodig is voor de cognitieve, zintuiglijke, emotionele en motorische ontwikkeling."

"De ritmische bewegingen helpen het brein te ontwikkelen waardoor uitdagingen op het gebied van leren, concentreren, gedrag en emoties meer in balans komen."

"Rhythmic Movements kunnen ingezet worden bij zowel kinderen als volwassenen."

Rhythmic Movement Training
Adres Gegevens

Laurien Vader
Kruiskamplaan 118
1911 LN, Uitgeest

06 - 5596 4632
laurien@beweegenstraal.nl

Privacy Verklaring
Algemene voorwaarden